Italské omáčky a rajčatové protlaky

Biodynamické rajčatové omáčky ze země jejich původu, Itálie nedaleko Piacenzy. Skutečné kvalitní rajčata jsou základem a použitím různých dalších ingrediencí nabídne prožitek s těstovinami a rychlou přípravu. Jedná se o tradiční italské receptury, nehledejte v nich nic moderního, ale jednoduchost, která vás vtáhne zkoušet i ty další a vracet se pro ně do svého oblíbeného obchodu. Putanesca, název mluví za vše.
Dále v nabídce rajčatový protlak a drcená rajčata z plodů s nízkým obsahem vody.
Můj typ je Arabiata s přidaným sáčkem s chilli papričkami a vy si jen nastavíte, jak bude pálit, tomu se říká vychytávka.
Nabídka hotových rajčatových omáček::
S hříbky
S tuňákem a olivami
Putanesca (kapary a olivy)
S bazalkou
S grilovaným lilkem
S grilovanou cuketou
Arrabiata
2 druhy rajčatového protlak
1 druh drcených rajčat
www.terredisangiorgio.com